Նախատոնական Թբիլիսին ամբողջությամբ զարդարված է պսպղուն լույսերով, երևում է հեքիաթային շունչը: Տոներն այստեղ մեծ շուքով են նշվում, քաղաքի հրապարակներում կազմակերպվում են պարեր, համերգներ և հրավառություն:
Վրացական ուտեստները շատ հարուստ են համային երանգներով և յուրաքանչյուր ճաշատեսակի համար անուշաբույր համեմունքների բնօրինակ ընտրությամբ, իսկ ավանդական Ամանորյա սեղանը կարող է զարմացնել նույնիսկ գուրմաններին: Այստեղ Դուք կարող եք համտեսել սացիվիով (ընկուզե սոուս) համեմված հնդկահավ, պանրի տարբեր տեսականիով լցոնած խաչապուրի, տապակած խոզ, սխտորով և խոտաբույսերով լցոնած սմբուկ և համեղ կաթնաշոռային պանիր՝ նադուգի:
Վրացական ուտեստները շատ հարուստ են համային երանգներով և յուրաքանչյուր ճաշատեսակի համար անուշաբույր համեմունքների բնօրինակ ընտրությամբ, իսկ ավանդական Ամանորյա սեղանը կարող է զարմացնել նույնիսկ գուրմաններին: Այստեղ Դուք կարող եք համտեսել սացիվիով (ընկուզե սոուս) համեմված հնդկահավ, պանրի տարբեր տեսականիով լցոնած խաչապուրի, տապակած խոզ, սխտորով և խոտաբույսերով լցոնած սմբուկ և համեղ կաթնաշոռային պանիր՝ նադուգի:
Комментариев нет:
Отправить комментарий